Om os 2018-08-01T17:37:09+00:00

Om Studentersamfundet

Studentersamfundet er den største frivillige organisation på Aalborg Universitet – af studerende og for studerende. I Studentersamfundet har vi en vision om, at Aalborg Universitet skal være det bedst tænkelige sted at studere. Gennem studenterpolitiske, faglige og sociale aktiviteter samt medlemsfordele og rabatter forsøger vi at virkeliggøre dette. Alt sammen for at gøre det en smule lettere for dig at være studerende.

Vi har som organisation mange opgaver. Vi repræsenterer blandt andet de studerende overfor rektor og afholder et månedligt ”Studenterforum”, hvor alle studerende kan få deres mening hørt om alt fra grupperum til SU-politik. Studentersamfundet er også andet end studenterpolitik og studiemiljø – vi er også sjov og ballade. Det er blandt andet os, der står for morgenmad på Gammeltorv og studiestartsfesten den 1. september.

Centralt studenterforum

Studentersamfundet er en demokratisk funderet interesseorganisation for alle studerende på Aalborg Universitet. Det betyder at du som studerende uanset dine politiske eller personlige overbevisninger har mulighed for at få direkte indflydelse på, hvad vi som studerende mener. Det kan du gøre ved at møde op til vores Studenterforum – de studerendes råd, den første mandag i hver måned.

Barer

Aalbar

Aalbar holder til på Create (Rendsburggade 14). I Aalbar, hvor universitetets pæneste studerende holder til(!), er der rig mulighed for at nyde en øl eller to til fornuftige priser og hygge med dine medstuderende med tonerne fra både gamle og nye hits. Hvis du vil vide mere om de kommende arrangementer i baren, så følg med på Aalbars facebookside.

Du kan finde Aalbars facebook her.

Bajers bar

Bajers Bar er stedet hvor sundhedsvidenskabelige og teknologikyndige mødes hver fredag mellem 14-20, og lægger skalpellen og computeren fra sig, nyder en kold øl og en afslappet stemning i ualmindeligt godt selskab. Alle er selvfølgelig velkomne! Baren er at finde på Frederik Bajers Vej 7E, E2-104, og der er fri tilgang til to gratis bordfodboldborde, sofaarealer, kortspil og meget mere.

Du kan finde Bajers Bars facebookside her.

Barbaren

Barbaren er den store tværfaglige bar, som servicerer tusindvis af tørstende studerende i årets løb. Baren er et samlingspunkt for mange studerende fra hele byen på grund af de mange store arrangementer, men der er altid tid til at hygge og kræse for den enkelte kunde. Vi bor på 1. sal på Fibigerstræde 15 i den store kantine.

Du kan finde Barbarens facebookside her.

BasisBaren

BasisBaren er stedet, hvor de nye studerende mødes for at slå deres første spæde kolbøtter ud i universitetets festlige regi. Hyggeligt og intimt beliggende i kantinen på Strandvejen 12-14, giver den gode muligheder for at knytte bånd på tværs af studierne allerede fra starten.

Du kan finde BasisBarens facebookside her.

DE-Klubben

Hver torsdag åbner DE-Klubben dørene op og fylder klubben med mennesker til Aalborgs bedste (og billigste) torsdagsbar, hvor de sælger fadøl, specialøl og meget mere fra deres bar. Her kan de studerende komme ned og møde andre studerende på tværs af årgange og studieretninger og snakke om livet ved siden af studierne over en øl.

Du kan finde DE-Klubbens facebookside her.

Mærkbar

Mærkbar er den humanistiske fredagsbar på AAU, der holder til på Kroghstræde 1. Husk at det sociale miljø er lige så vigtigt som uddannelsen i sig selv. Kom forbi hver fredag mellem 13 og 20 og nyd den gode stemning og en kold fadøl eller andet godt fra køleskabet. Der er mulighed for at betale med MobilePay.

Du kan finde Mærkbars facebookside her.